serbarile-timisoreana

Reşiţa, 8 iulie 2009 – Timişoreana îşi reia tradiţia de a colinda vara prin ţară, în întâmpinarea iubitorilor berii cu istorie. După ce la sfârşitul săptămânii trecute i-a încântat de craioveni, caravana se opreşte la sfârşitul acestei săptămâni la Reşiţa. De vineri până duminică, în parcul Victoria, Timişoreana îi va întâmpina pe reşiţeni în stilul binecunoscut – cu bere, mâncare tradiţională, muzică live şi concursuri care au făcut istorie.

Anul acesta, Serbările Timişoreana vor celebra cele trei secole de când Maestrul Berar ne încântă cu gustul inconfundabil Timişoreana. Şi pentru că este o ocazie specială, surprizele vor fi şi ele speciale – trei seri de muzică live, cu trupe faimoase de ieri şi de azi, concursuri din fiecare epocă, premii pe măsură şi mâncăruri pe orice gust.

Spre deosebire de anii trecuţi, fiecare perioadă din istoria berii va fi marcată de întreceri şi personaje specifice: jongleri şi arcaşi din perioada medievală, statui vii, fotografii şi concursuri de aruncare a cercurilor din epoca interbelică, iar “maşina de dans” şi animatoarele pe role îi vor trimite pe invitaţi direct în era disco.

Vineri, 10 iulie, Serbările vor fi deschise la ora 14.00, printr-o conferinţă de presă organizată în Parcul Victoria, la care vor lua parte membri ai autorităţilor locale. Seara, până la ora 22.30, vor cânta Zero şi Compact.

Sâmbătă, 11 iulie, Timişoreana redeschide porţile Serbărilor la ora 12.00, iar seara îi aşteaptă pe iubitorii de muzică pentru concertele celor de la Zero şi Holograf, până la ora 22.30. În ultima zi a Serbărilor, amatorii de “oldies but goldies” vor asculta cele mai cunoscute melodii ale trupei Pasarea Colibri!

Mai multe veţi descoperi începând de vineri, în parcul Victoria, unde Timişoreana vă aşteaptă cu drag şi voie bună!

Advertisements

3 thoughts on “Serbările Timişoreana poposesc la Reşiţa la sfârşit de săptămână

  1. pe Vank chiar nu i-am vazut niciodata, mi-ar fi placut sa am ocazia, au cateva piese dragute… “din 1000 de flori parfumate eu te-am ales” (citat memorie, fiti ingaduitori), nu stiam ca sunt acu “vunk” , or fi avut ei motivele lor

  2. Nici nu stiam ca ei canta melodia asta cu 1000 de flori…O ascultam cand eram mic de tot, de incapeam intr-un portbagaj de bicicleta..:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s