Ca un organism adus la viata de biologi, prin complicate mecanisme genetice, si care scapa apoi de sub control, avand un comportament imprevizibil si violent, Cornel Nistorescu, recuperat parca de undeva, dintr-o ferma criogenica, tine cu tot dinadinsul sa transforme Cotidianul intr-o scalambaiala injurioasa, atancand intr-un mod grosolan multi dintre fostii redacatori si colaboratori ai Cotidianului; nimeni nu trece, in ochii patrunzatori ai domniei sale intoarsa la viata dintr-un pliu al timpului altfel decat drept reprezentantul unei specii sau alteia de nevertebrate sau de batricieni, extraordinarele cunostinte biologice si gama larga de injurii si cuvinte colorate fiind, deocamdata, singurul lucru etalat de noul redactor-sef cu ingamfarea unui organism care a trecut de mult de acele stadii inferioare pe care le identifica la oponentii lui. Evolutia, in cazul asta, nu anunta insa nici un lucru bun.

Transformarea disputelor  in schimburi golanesti de cuvinte murdare, cenzurarea articolelor, “insuflarea” unei atitudini militaresti, de batalion anti-basescu, reprezinta decesul brusc si provocat al unui ziar pe care multi dintre noi il deschideam cu placere zi de zi. Si toate acestea sunt datorate experimentatului intr-ale jurnalisticii, tovarasul C.N.

Sa ne traiasca! (Dar, daca se poate, sa ascunda de noi lucru asta.)

8 thoughts on “Cotidianul in epoca lui Cornel Nistorescu

  1. “Cornel Nistorescu, recuperat parca de undeva, dintr-o ferma criogenica, tine cu tot dinadinsul sa transforme Cotidianul intr-o scalambaiala injurioasa” – Cornel Nistorescu ar trebui dus la muzeu, pentru a fi arătat cu degetul. Sub “impozanta” sa statuie ar trebui scris “Aşa nu”…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s