Pe blogul domnului Tismaneanu este postata scrisoarea deschisa adresata de catre Devis Grebu, cunoscutul grafician si ilustrator, nimic altceva decat o extraordinara radiografie a transformarii unui cotidian intr-o mitraliera de scuipat injurii. Il puteti citi aici.

9 thoughts on “Scrisoare deschisa din partea lui Devis Grebu

  1. ilustri -nu “ilustrii”. Mai departe mi-e jena sa citez. Te si miri cum de s-a prabusit Coti beneficiind atitia ani de serviciile unor genii.

  2. comentariile malitioase nu-si au nici un loc aici..daca asta este singura ta “specializare”, grabeste-te la USH, pana nu se desfiinteaza:)..

  3. imi pare rau, dar mie pana acum nu mi-a mers deloc netul, asa ca nu stiu daca premiul mai e inca valabil..il dau eu mai departe, dar cui?:) si mai ales cum?

  4. trebuie sa te duci sa lasi un comentariu pe blogul care iti place si sa ii spui ca ii oferi un blog de oro, sa il dea mai departe. e o leapsa prin care iti marchezi o placere 😀 dar trebuie sa postezi imaginea BLOG DE ORO si sa sai link spre cel pe care il premiezi. Vezi la mine, in postul Oscărică…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s