de fiecare dată când se aprinde lumina într-o cameră întunecată, undeva, într-o altă parte a pământului, o butelie de gaz explodează şi o dactilografă frumoasa, îmbrăcată sumar, tastează câteva litere de probă, ca şi când ar face vocaliză pe o foaie albă de hârtie. cercetările au arătat cu exactitate că foarte, foarte mulţi oameni ameţesc după ce se dau jos dintr-un montagne-russe, dar se prefac că n-au nici pe dracu’. cercetările au mai arătat deasemenea că toate cercetările care arată tot felul de lucruri sunt sistematic gresite, pentru că suferă de o gravă eroare de perspectiva: sunt facute de oameni. adevărat, adevărat vă spun, ce naiba, că nu cred în cercetări nici cât un mort în viaţa de dincolo.

10 thoughts on “Cercetările au arătat că…

  1. daca stam bine sa analizam marile greseli ,toate astea au fost facute de noi, ca de altcineva nu prea are cum, poate doar alte civilizatii mult mai avansate ca noi, dar care ne depasesc gandirea mintii noastre, poate doar ele au facut greseli mai mari ca noi, in rest…:)))

  2. sigur, de noi, dar de ce sa nu recunoastem ca si-a varat si dracu’ coada..trebuie sa-i concedam asta, nu putem sa-i luam toate meritele..mai ales ca, vorba aia, nu e dracu’ chiar atat de negru

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s