(Interludiu: Opinia cetateanului turmentat)

Domnilor, cucoanelor, dragilor! Iata ca eram pe cale sa spun un formidabil neadevar (inca unul) despre domnia sa, presedintele Romaniei. Sunt convins ca dumneavoastra, toti, nu v-ati fi grabit sa-mi gasiti circumstante atenuante. Cum domnule sa se pieptene, parca v-aud zicand, matele ori esti nebun, ori ai mate in cap!

Va rog sa va linistiti ca nu e nici una nici alta. Dar sa le luam pe rand, ca de-asta suntem aici. Daca aproape mi-a scapat acolo verbul interzis, “a se pieptana” sa stiti ca nu mi-a trecut nici un moment prin cap ca as face prin aceasta o ironie. A fost poate, un moment de sinceritate. Desigur, momentele acestea de sinceritate sunt tot mai greu ingaduite astazi. Parca tot mai frumos e sa-i inchizi gura cuiva. Sa-i spui: bai boule! Atat. Punct. Oricine e impotriva lui Basescu, se afla evident intr-o mare eroare. Intr-o eroare destinala, ca sa tinem ridicat nivelul discursului. Aici nu ne jucam nietzscheam cu perspective. Nu, domine. N-o facem, caci lucrurile s-au agravat.

Si ma intorc iarasi, delirant, de unde am plecat, ca s-o iau la rand. Domnilor, cucoanelor, dragilor! Un singur lucru va rog – si sa nu mi-o luati in nume de rau ca o fac: sa nu-i puneti marinerului astuia o peruca de vreo cinci ani, ca s-ar putea sa-i cada pe ochi. Sau sa-i ia foc.

Parol!

Semnat: Cetateanul turmentat

8 thoughts on “tara arde si Basescu se…

  1. cum sta telecomanda mea departe de canalele de stiri, si cred ca la fel stampila de vot de buletinul meu,

    din pacate.

    sincer, ai pune pe cineva in schimb? poate un robotel, ghidat mental de vreun alien supraevoluat 🙂 🙂 🙂

  2. Acest domn’ Marinar, sau hai sa ii zic domnul Base, desi nu merita sa i se spuna asa, vrea sa mai duca iar tara spre dezastru, atat moral, cat si financiar. Sa ii fie rusine, nici nu ar mai trebui sa mai candideze, sa renunte odata!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s