Miscarea de astazi a lui Geoana, asumata, serioasa si limpede, seamana cu dezmeticirea unui politician care intelege ca este pe punctul de a deveni presedinte. Miscarea de astazi a lui Geoana este perfecta, iar propunerea ca Johannis sa fie premierul Romaniei, propunere sustinuta de marea majoritate a romanilor, este lovitura de gratie data lui Basescu. Pentru ca Basescu s-a amuzat si se amuza inca pe seama Parlamentului, inventeaza ministri si vorbeste despre binele tarii si despre reusitele mandatului sau, in timp ce situatia economica a Romaniei e catastrofala. Basescu isi permite sa nu tina cont de majoritatea constituita in parlament, si nu-l vrea pe Johannis premier, pentru ca in felul asta a putut controla mai bine “organizarea” alegerilor. Basescu e omul care a sacrificat romanii ca sa ajunga presedinte. E timpul sa-l sacrificam si noi pe el.

Cu Johannis premier, Geoana o sa treaca lejer de 55% in turul doi. Numai ca aceasta optiune asumata deschis, trebuie consolidata si trebuie sa se materializeze intr-un document oficial.

p.s. Profit de aceasta ocazia pentru a-i transmite lui Basescu cele mai bune ganduri, si calatorie sprancenata pe mare.

17 thoughts on “Johannis Premier! Basescu, lasa-ne!

 1. Asta e, Dia, cam tot aceeasi sunt, cu mici diferente; numai ca tocmai diferentele astea conteaza; iar cu Johannis prim-ministru, am avea garantia unui guvern serios si nemanipulabil.

 2. draca Victor am citit si articolasul asta, asa, pe sarite; face parte din categoria fumigene! nici ala de scrie nu crede ce zice; pai hai sa ti-o spun eu pe-a dreapta..Basescu e un politician de dreapta cum sta dracu’ de-a dreapta Tatalui, m-ai inteles:)

 3. hai, draga Paul, sa fac mai clar mesajul meu. il reformulez, sa nu se inteleaga gresit: “Bucurati-va dragilor, ca “plata” voastra multa este in…..la PSD”.
  have a nice day
  tschuess

 4. sincer io asi putea face pariu cu orcine…cu orcat ca orcine ar iesii din pamfletii astia tot in acelasi sistem vom ramane,condusi de oameni mediocri.
  Poate sa ajunga la putere un om cu ganduri bune, no sa reuseasca sa faca nimic, prea multi corupti sa le faca fata tuturor.

 5. Sigur, un om nu poate face nimic de unul singur si nu trebuie sa ne asteptam la schimbari pest noapte; toti au oameni in spate si toti sunt datori cuiva; si puterea ii imbolnaveste pe toti; dar e datoria noastra sa-i indepartam cat mai rapid pe cei care ajung sa se considere zei; si sa punem altii mai modesti in schimb; dispretul lui Basescu fata de toata lumea, aliati politici sau dusmani, oameni simplii sau intelectuali, credinta ca el este nec plus ultra, il transforma intr-un individ extrem de periculos; iar in ultima vreme am avut parte de accese din ce in ce mai dese de nebunie;
  apoi, prgamatic vorbind, romania numai de alegeri anticipate nu are nevoie; iar Basescu le va provoca daca iese presedinte; si atunci va fi HAOS. Eu unul, ma pot lipsi de el!

 6. asa e, Amalia, balanta are mereu si “cealalta parte”; ce trist e ca traim in tara in care traim si ca avem de ales intre oamenii intre care avem de ales. Ce triste sunt toate pozitiile vehemente si toate sustinerile fara rezerve; poate ar trebui sa inlocuim toate astea cu o lehamite si o sila imensa; si atunci nu ne-ar mai ramane nimic, decat sa ne mutam altundeva. de asta, politica are foarte mult de a face cu credinta; in politica, trebuie sa crezi in cineva, dar sa crezi cu masura si cu moderatie;
  nu-mi pare rau ca am votat cu Basescu acum 4 ani. asta trebuia sa fac. asa cum n-o sa-mi para rau ca votez cu Gioana acum. Prinipiul e simplu si e inca de pe vremea lui Socrate; un conducator care a dobandit o influenta prea mare trebuie izgonit din cetate..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s