Dupa numirea lui Emil Boc in acelasi post de prim-ministru din care fusese demis de parlament, dupa numirea Elenei Udrea drept coordonator sef al fondurilor venite de la UE, dupa ce alte cateva nume la fel de sugestive si de rasunatoare s-au suit iarasi, cu o gratie nevinovata, in scaunele unde speram sa nu-i mai vedem, presedintele Basescu impreuna cu partidul dumnealui de suflet, pe care il tine sub bocanc, au decis sa sustina candidatura lui Honorius Prigoana pentru postul de deputat.

Cine este Honorius Prigoana? Nu cred ca exista cineva care sa nu stie. Nu cred ca exista cineva care sa nu fi asistat, de voie, de nevoie, la spectacolele hilare si hidoase oferite de Prigoana cel Batran in tot felul de ocazii. Iar daca de Prigoana cel Batran n-ati auzit, atunci nu traiti in Romania, ci in Diaspora, si aveti toate motivele sa votati cu Basescu, pentru ca e ucigatorul de Balaur, salvatorul poporului si al democratiei.

Dar sa lasam la o parte toate aceste amanunte. Am scris acest articol, de fapt, pentru a saluta pozitia curajoasa, indreptatita si pe deplin justa a domnilor Preda si Voinescu, care au inteles sa ia o atitudine critica, fireasca, fata de sustinerea, de catre partidul din care domniile lor fac parte, a unui copilas de bani gata, si cu muulta, foarte multa experienta in afaceri.  Cu toate ca aceeasi atitudine ar fi trebuit sa o aiba domniile lor fata de candidatura Elenei Basescu – un caz inca mai celebru – este poate de inteles ca dansii au vrut sa-si consolideze pozitia in partid, sperand  ca toti dintre noi, ca raul, daca nu poate fi infrant din exterior, s-ar putea sa capituleze atunci cand este atacat din interior.

Problema, singura problema, e ca cine intra in hora cu dracu’ (a se citi  Basescu) s-ar putea sa fie nevoit sa danseze dupa cum hahaie el.

Advertisements

4 thoughts on “Unde sunt mogolii care nu mai sunt? (o scurta digresiune)

  1. Şi va juca până-şi va rupe pingelele, iar apoi nu va mai avea bani ca să-şi cumpere pantofi. Şi va rămâne cu buzele umflate, aşa cum au păţit toţi cei care s-au prins în Dansul Veseliei De Prost Gust cu Băsescu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s