Prin noua rezolutie a Consiliului Superior de Aparare a Tarii, inaintata chiar astazi de presedinte parlamentului, se atenteaza in modul cel mai radical la drepturile fundamentale, garantate prin constitutie, in speta la dreptul de libera exprimare. Este pumnul pe care Basescu il vara in gura televiziunilor si trusturilor de presa care si-au permis sa arate, pas cu pas, caracatita basesciana care a adus deja la faliment Romania.

Pentru ca exista televiziuni care nu s-au limitat la a transmite circul regizat de Basescu, arestarile cu catuse si eliberarile dupa mai mult sau mai putin timp, Basescu trece la o noua faza a “reformelor” care vor schimba fata Romaniei.  Cine a indraznit sa arate lipsa absoluta de competenta a lui Basesc si a guvernului pe care il conduce printr-un om josnic, printr-o sleahta de intelectuali chititi pe posturi de ambasadori si de presedinti de institute culturale, acela a devenit, acum, dintr-o data, atentator la siguranta nationala, o absurditate fara limite si o mutilare a democratiei fata de care, daca nu se va lua o pozitie ferma si hotarata de catre societatea civila, de catre parlament, de catre acei parlamentari PD-L care au inca o minima demnitate, un minim respect fata de valorile democratiei, Romania risca sa alunece intr-o dictatura.

Si daca nici de aceasta data nu se va face nimic, iar gestul lui Basescu va fi privit cu intelegerea sau cu nepasarea celui care, din principiu, e impotriva “comunistilor”, poate ca in cativa ani vom dansa iarasi pe stadioane, fluturand tricolorul si aduland dinastia Udrea-Basescu.

Dar nu e nimic, e vara, nu ne pasa; nici ceilalti n-ar fi fost mai buni….

11 thoughts on “Ura! A inceput dictatura!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s