STIRE DE ULTIMA ORA!

In seara de sambata spre duminica a fost infiintata, de urgenta, Agentia Nationala de Sustragere a Fondurilor Europene (ANSFE). Potrivit schemei de salarizare care a ajuns, pe surse, in presa, se pare ca, pentru inceput, agentia va avea cate un birou in fiecare judet, care va avea drept sarcina sa alcatuiasca echipe de 2-7 oameni, cu varste cuprinse intre 7 si 77 de ani si carora sa le asigure un bilet pana intr-o capitala europeana. De aici ar urma ca aceste echipe sa inceapa operatiunea de sustragere pentru care au fost antrenate (daca mai era nevoie) in tara, fiecare persoana trebuind sa stranga, pana la intoarcerea in tara, suma minima de 10 mii de euro sau echivalentul ei in obiecte sau alte valute. Pentru ca sa nu existe insa probleme la vama, guvernul se gandeste deja sa stabileasca puncte de recoltare ale fondurilor europene la ambasadele si la consulatele Romaniei in tarile respective. Se apreciaza ca numai in doua luni numarul de angajati ai Agentiei va depasii 200 de mii, iar cu ajutorul fondurilor europene sustrase de ei Romania isi va putea plati primele rate catre FMI.

Premierul Romaniei Emil Boc, intrebat de catre reporterii TVR1 cu privire la necesitatea infiintarii acestei agentii, a raspuns ca va scrie cateva carti cu privire la acest lucru. Promitem ca, pe masura ce vom primi mai multe detalii, vom reveni cu amanunte.

4 thoughts on “Breaknews

  1. @ Vania: M-am gandit si eu la asta, dar apoi mi-a fost teama ca hotii aia de la atragerea fondurilor ar putea fi confundati cu cestilalti. Si atunci am optat pentru cea din urma titulatura…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s